Blog

szallito szalagok 01Van cégünknél egy mondás: „Ha a vevő csak egy tojást akar főzni, nem kell eladni neki az egész tyúkot.” 

Hogy mit jelent ez a szállítószalag rendszerek nyelvére lefordítva? Sokéves tapasztalatunk szerint szinte minden cég egyedi megoldásokat keres.

Minden termék, minden iparág más-más környezetben működik és más megoldásokra van szüksége hosszútávú sikereinek eléréséhez.

szallito szalag 4 1Valamivel több, mint 100 évvel ezelőtt, 1913-ban Henry Ford forradalmasította a tömegtermelést azzal, hogy megalkotta a szállítószalagot.

Ma már olyan területeken is használjuk találmányát, amelyeken korábban el sem tudtuk képzelni.

Gondoljunk csak a bolti kasszáknál levő szállítószalagokra, amikre a bevásárlókocsinkba gyűjtött termékeket helyezzük...

Tudja, mi a különbség a tűzoltó és a tűzvédelmi munkatárs között?

Na és a mentősök és a szakorvosok között? Az előbbi csak akkor jön, ha már nagy a baj. Hirtelen érkezik, nem tud rólunk semmit, elhárítja a legfontosabb problémát, aztán sietve továbbáll.

Az utóbbi alaposan feltérképezi az állapotunkat, megelőző intézkedéseket javasol, tervez a hosszú távú problémamentességért. Ha mégis beüt a baj, akkor sem csak az életveszélyt hárítja el, hanem alaposabb, teljes körű megoldást kínál a problémára.

longest conveyor belt 52A Nyugat-Szaharában nem sok minden található, de itt működik a világ leghosszabb szállítószalagja.

A világrekorder szállítószalag hossza több mint 61 mérföld, ami közel 100 km.

Jelentős méreteit mi sem jelzi jobban, mint az, hogy az űrből is látható.

KÉRJE AJÁNLATUNKAT! VAGY HÍVJON TELEFONON: +36 29/746-094 Ajánlatkérés