Szállítószalagok szerelésében jártas munkatársat  keresünk csapatunkba!

 A Förderband-GT Kft. stabil hátterű, vezető piaci szereplőként ismert vállalkozás a szállítószalagok hazai szakértőjeként. Lehet, hogy Téged keresünk szerviz jellegű munkavégzéshez, azonnali munkakezdéssel? Központunk Vecsésen van, de tevékenységünk kiterjed az ország egész területére, tehát utazással is jár.


Amit kínálunk Neked:

Teljes munkaidős, műhelyünkben vagy külsősként végzett munka, teljesítményorientált fizetéssel, amit Erzsébet-utalvány plusz kártyával egészítünk ki.

Teljesítményorientált fizetési rendszerünknek köszönhetően az alapbéred mellett egyéb jutalékokban és bónuszokban lesz részed. 

Bejárásodat támogatjuk, vidékieknek igény esetén szállást is biztosítunk.

Te vagy a mi emberünk akkor:

Ha rendelkezel B kategóriás jogosítvánnyal és vezetési tapasztalattal. Ha bírod a munkát, akár a nehéz fizikai munkavégzést is,  és jártas vagy lakatos vagy gépszerelő munkákban. 

Ha szeretsz változó munkahelyen és változatos munkakörülmények között dolgozni. Képes vagy akár önálló, akár csapatban való munkavégzésre. Hajlandó vagy a szakszerű munkavégzéshez szükséges tudást elsajátítani.

Előnyben vagy, de nem feltétel, ha rendelkezel lakatos vagy gépkezelői tapasztalattal. 


Magadra ismertél? Jelentkezz önéletrajzoddal a info@forderband-gt.hu címen!

Mivel foglalkozunk általában a szállítószalagok kapcsán? 

A szállítószalag-hevederek, vagyis a szállítást végrehajtó forgómozgást végző alkatrészek beépítését, végtelenítését és javítását biztosítjuk. 


Szükség esetén cseréljük, javítjuk és karbantartjuk a szállítószalagok egyéb szerkezeti elemeit is (pl. dobok, görgők, tisztítók, tartóemelek stb.). Beépítjük, átépítjük, vagy az aktuális feladathoz állítjuk a szállítószalagokat.


A szállítószalagok teljes körű szerelése mellett kiegészítő berendezéseiket, így az adagolókat, csúszdákat és terelőket, osztályozó és törő egységeket, illetve az anyagátadási pontokat, tároló bunkereket és tartályokat szereljük, javítjuk és optimalizáljuk.


Szerződött partnereinknél állapotfelmérést, karbantartást és javításokat nyújtunk. Egyedi és speciális gépekkel is foglalkozunk (pl. vonóláncos konvejorok, elevátorok, szemcseszóró gépek és fémleválasztó berendezések). Ügyfeleink részére szaktanácsadást nyújtunk.


Ha kedvet és tehetséget érzel magadban ehhez a munkához, mert már dolgoztál hasonló munkakörben, vagy szívesen elsajátítanád ezt a szakmát, akkor jelentkezz önéletrajzoddal a info@forderband-gt.hu címen!


Folyamatosan fejlődik a társaságunk, jó szakemberre mindig szükség van