ÁllásajánlatCégünk stabil, hosszútávú munkalehetőséget kínál!


 

 

Ipari szállítószalagok szerelésével foglalkozunk, ez a fő tevékenységünk. Különösen kiemelten foglalkozunk gumihevederek pályára építésével és végtelenítésével. Gyakran előfordul, hogy ezek a hevederek megsérülnek az üzemeltetés során, ezért rendszeresen végzünk javításokat is. A javítási módszer mindig az adott körülményekhez igazodik, lehet mechanikus kapcsokkal történő javítás, hidegragasztás vagy vulkanizálás.

 

Ne aggódj, ha ezek a kifejezések és módszerek még ismeretlenek számodra, hiszen a munkafeladatokra betanítást biztosítunk. Profi módon elsajátíthatod ezeket a képességeket.

 

A szállítószalag rendszeren belül más munkafeladatok is előfordulnak.  Ezekhez főleg lakatos előképzettség vagy hajlandóság szükséges. Elvárjuk, hogy legyen tapasztalatod szerszámok használatában, ismerd a fémszerkezetek közötti kötés típusait és fajtáit, valamint képes legyél sarokcsiszolóval dolgozni. Ha hegesztésben is jártas vagy, az előnyt jelent (nem elvárás a minősítés).

 

Fontos, hogy ismerd a mérőeszközöket, például a centit, derékszöget, szögmérőt, tolómérőt stb.

 

A szállítószalagokon végzett másik gyakori feladat a csapágyak cseréje. Fontos, hogy önállóan el tudd végezni ezt a feladatot. Általában egyszerű, általános csapágyakkal dolgozunk, de a pontos szerelés és beállítás itt is kiemelten fontos. Ha még soha nem végezted ezt a feladatot, ne aggódj, korábban is voltak olyan kollégáink, akik nem rendelkeztek szakmai tapasztalattal, mégis tökéletesen elsajátították.

Más munkafolyamtoknál sok mindent saját hatáskörben végzünk el, de vannak területek, amikhez szakszervíz segítségét vesszük igénybe.

 

A szállítószalag rendszereknek sok alkotóeleme van, ami elromolhat, azonban fontos számunkra, hogy a fennálló problémát kivizsgáljuk, és megtaláljuk az eredő okát, ne pedig csak a tünetet kezeljük.

 

Ezzel biztosítunk szilárd, jó kapcsolatot partnereinkkel és biztosítunk stabil munkalehetőséget munkatársainknak.

 

Cégünk központja Vecsésen van, de munkánkat országszerte végezzük, különböző gyárakban, bányákban, építkezéseken. Így fontos, hogy legyen B kategóriás jogosítványod.

 

Ha szeretsz változatos, de kiszámítható munkával foglalkozni, érdekel a szállítószalagok szerelése és javítása, valamint nyitott vagy az új készségek elsajátítására, akkor csatlakozz hozzánk! Mint láthatod, nem árulunk zsákbamacskát. Láthatod, hogy az amit elvárunk tőled, az főleg a hajlandóságod és némi szakértelem, a többire, ha hajlandó vagy rá, megtanítunk.

 

Amennyiben kérdéseid vannak az álláslehetőséggel kapcsolatban, bátran lépj kapcsolatba velünk. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy támogató és megbízható munkakörnyezetet teremtsünk, ahol mindenki sikeres és elégedett lehet.

 

Köszönjük érdeklődésedet, és várjuk jelentkezésedet az iroda@forderband-gt.hu E-mail címen, telefonon a +36 30 9549 170-es telefonszámon, illetve a lenti kérdőív kitöltésével!


 

Üdvözlettel,

Csüllög Gergely

ügyvezető

FÖRDERBAND-GT Kft.

+36 30 9549 170
Regisztráció