Referenciák


Brossura

Förderband-gt-BrossuraReferenciáink a szállítószalag gyártás és -karbantartás területén


Ha szállítószalag gyártás vagy szállítószalag karbantartás, akkor a Förderband-GT Kft. - az igényes ügyfelek partnere - nyújtja az optimális megoldást! 

Cégünk és ezen belül munkatársaink is jelentős szakmai múlttal bírnak, hiszen mintegy 3 évtized professzionális tapasztalatára tekinthetünk vissza. A szakmával kapcsolatos tevékenységeinket a gazdaság igen változatos, a szállítószalag gyártás, -karbantartás és -üzemeltetés terén érdekelt ágazataiban egyaránt magas szinten végezzük. 

Állandó képzésekkel és újító megoldások keresésével igyekszünk a technológia tökéletes betartását és alkalmazását biztosítani partnereinknek, a legmagasabb színvonalú munkavégzésünk során.

A szállítószalag gyártásban és szállítószalag karbantartásban széleskörű szakmai tapasztalattal rendelkezünk az alábbi területeken:

● Bányászati üzemek: külszíni és mélyművelésűek terén egyaránt

● Erőművek szállítószalagos rendszerei

● Útépítő ipari vállalkozások

● Tégla- és építőanyag-gyártás

● Beton- és betonelemgyártó üzemek

● Hulladékhasznosító üzemek

● Mezőgazdasági üzemek

● Komposztgyártó vállalkozások

● Fémöntödék és megmunkáló üzemek

● Gép- és alkatrészgyártó, -megmunkáló üzemek


Akár mint egység, akár mint rendszer jön számításba az Ön üzemében egy szükséges berendezés, korszerű megoldásokat tudunk ajánlani a ferdepályás felvonó, a serleges elevátor és a szállítószalag gyártás területén.

Az Ön részéről mindössze arra a szándékra van szükség, amely a termelés folyamatos biztosítására irányul. Ha ez a szándék megvan, akkor mi a szállítószalag gyártásával és a megfelelő alkatrészek folyamatos biztosításával megtaláljuk hozzá a testreszabott megoldást.

Nálunk ugyanis nem egy kaptafára készülnek az anyagmozgató rendszerek. Több helyen bevált megoldásainkat mindig Önnel, a partnerünkkel együtt tervezve igazítjuk az éppen aktuális kihíváshoz. 

Ennek köszönhetően a partnerüzemek céljait azáltal is szolgálni tudjuk, hogy együtt gondolkodunk a mindenkori megrendelőnkkel, és ráhangolódunk arra a problémára, amiért éppen hozzánk fordult. Tevékenységünk magában foglalja a meglévő szállítórendzser hatékonyságnövelő kiegészítését és a vadonatúj anyagmozgató rendszer tervezését és beépítését is.

De nem csupán a gyártás terén vállalunk megbízásokat, mert az igényes ügyfelek partnereként a karbantartást sem hanyagoljuk el. Ha egyszer ránk bízta a szállítószalagja gondját, akkortól Ön nyugodtan foglalkozhat azzal, amihez a legjobban ért, mert mi az esetleges váratlan meghibásodások esetén is a helyszínen termünk, és segítünk!