Blog

 

Még gondolni is rossz rá… Milyen lenne az élet szállítószalag nélkül?

2018-06-12 21:56:35

Sikere nem visszhangzó: a háttérben marad. A szállítószalag sem kerülhette el a nagy műszaki újítások sorsát, ami azt írja elő, hogy idővel annyira természetessé váljanak számunkra, mint a belélegzett levegő. Mivel a Förderband-GT munkatársainak szakmai szenvedélye ez az eszköz, áttekintjük, mit köszönhetünk neki.

Boldogat és sokat! 100 éves születésnapját ünnepli a szállító szalag

2018-06-12 22:01:16

SzövegA szállító szalag sem kivétel a szabály alól! Számos modernkori újításnak vannak ókori görög vagy egyiptomi előzményei, így a szállítószalagnak is. De modern futószalag ma is úgy működik, ahogy Ford annak idején megálmodta: pontosan és gyorsan, lendületben tartva a termelést. Mi, a Förderband-GT csapata ezért is szeretjük annyira.

 
 

Hogyan támogatja vállalati céljait a minőségi szállítószalag gyártás?

2018-06-19 18:49:32

A szállítószalag gyártás és -karbantartás hazai szakértőjeként mi is érezzük, tapasztaljuk ügyfeleinknél is, hogy példátlanul beszűkült a munkaerőpiac, válság van kialakulóban az emberi erőforrás területén.  

Minőség kompromisszumok nélkül: a szállítószalag görgő beszerzéséről

2018-06-22 19:21:41

Olcsón drágaˮ: a szállítószalag görgő esetében is arra figyelmeztet ez a bölcsen gunyoros mondás, hogy bármilyen területen is van alkatrészekre szüksége, azon nem érdemes spórolni. Ilyenkor többe kerülhet az utólagos pótlás és a hibák orvoslása. A Förderband-GT garantáltan minőséget tud biztosítani az Ön szállítószalagja számára!