Blog


Miért kell minőségi elvárásoknak megfeleljen a szállítószalag görgő?

Mivel csakis akkor vezethető pontosan a szalagpályán a szállítóheveder - köztudottan az egyik legdrágább kopóelem (!) - ha a görgő megbízhatóan működik, a döntés egyszerű: vagy egyből minőségit szerez be, vagy máris készítheti a pénztárcáját a még nagyobb kiadásokra. 

Hevedere élettartama ugyanis leginkább függ attól, hogy Ön megfelelő üzemeltetési körülményeket biztosít-e számára. Viszonylag csekély ráfordítással, egy strapabíró szállítószalag görgő beszerzésével sokat tehet ennek érdekében. 

A Förderband-GT szakemberei segítenek választani. A termelés egészének hatékonyságát szem előtt tartó megközelítésünknek köszönhetően arra törekszünk, hogy szabványos és egyedi gyártású, illetve méretű, széles szállítószalag görgő kínálatunkkal egyaránt támogassuk Önt vállalati céljai zökkenőmentes megvalósításában.rtású, illetve méretű, széles szállítószalag görgő kínálatunkkal egyaránt támogassuk Önt vállalati céljai zökkenőmentes megvalósításában.


        

Szintén szükséges a görgőtartókra is időben gondolni – még akkor is, ha ezek ritkábban szorulnak cserére a használat által jobban igénybe vett alkatrészekhez képest. Ha pedig átalakítás vált szükségessé, akkor a helyettesítésükre mindenképpen sor kell kerüljön. Mindkét esetben érdemes hozzánk fordulnia, ugyanis a görgőkhöz hasonlóan ezen a kategórián belül is megtalálhatja nálunk az előregyártott elemeket, az önbeálló rendszereket, sőt és az egyedi gyártású tartókat is, igényeitől függően.

Bármely anyagmozgató rendszer esetében még az optimális használat feltételei mellett is előáll az a kopás és elhasználódás, amit nem érdemes megvárni. Amikor már a termelésben érezteti hatását, az Önnek kiesést, veszteséget jelent. Az efféle, „váratlannakˮ tűnő, de valójában törvényszerű meghibásodások mind megelőzhetőek, ha időben gondol a pótlásra.
Időszerűvé vált az alkatrészcsere? Szeretné biztonságban tudni a leállásmentes termelést? Tekintse meg a linken szállítószalag görgő kínálatunkat!