Az igényes ügyfelek partnere: hogy mindig fusson a szállítószalag!

Tudjuk jól, hogy ha a szállítószalag elromlik, akkor a tervezetlen leállás miatt a termelés akadozni fog. Mi azonban a szerkezeti meghibásodások, gyakori hevedermegcsúszások nélküli üzemelés biztosításával segíteni tudunk abban, hogy üzemében mindig fusson a szállító szalag.


3 évtized szállítószalag tervező és kivitelező tapasztalata

Ön percenként pénzt veszít, ha áll a szállítószalag! De a nem megfelelő működés se sokkal szívderítőbb. Hiszen az anyagkiszóródás, a kiporzás, sőt akár a túlzott zajterhelés mellett is sokkal nehezebb lesz a cége számára profitot termelni „futószalagonˮ.

Ismerjük Murphy törvényét, miszerint: ha a szállító szalag működik, akkor az előbb-utóbb el is romlik. 

De nem törődünk bele!


Hitvallásunk:

Cégünk és szakembereink jelentős szakmai múlttal bírnak. A szakmával kapcsolatos tevékenységeinket a gazdaság számos, a szállítószalag üzemeltetésben érdekelt területén végezzük. 

Állandó képzésekkel és újító megoldások keresésével igyekszünk a legmodernebb technológiák tökéletes betartására és ezek alkalmazására a munkavégzésünk során. Így bátran merjük a célunkat is általánosan ismerté tenni, szakszerű tervezés és gondos karbantartás által támogatva partnereinket a folyamatos termelés biztosításában.


Célunk:

Magas minőségű szolgáltatásainkkal, termékeinkkel, gyors és szakszerű hibaelhárítással, valamint karbantartásainkkal kívánjuk elérni, hogy az ügyfeleink a szállítószalag és szállítószalag-rendszerek működtetésével kapcsolatban folyamatosan termelni tudjanak, és ezáltal biztonságban legyenek.

Ennek érdekében többek között:

korszerű anyagmozgató rendszereket tervezünk és telepítünk

SOS mentünk és segítünk bármilyen meghibásodás esetén

előre beütemezett karbantartás által megelőzzük partnereinknél a váratlanul adódó gondokat

időben cseréljük a kopott alkatrészeket, és előre biztosítunk minden olyan elemet, ami a megbízható működéshez szükséges


Mikor vagyunk elégedettek?

Ha az ügyfeleink igényeire szabott és rendszerbe állított, biztonságosan működő, üzemkész berendezések által folyamatosan termelni tudnak. Ezért a szereléseinket és a szállítószalag karbantartó munkáinkat mindig időben és a megfelelő minőségben végezzük. 

Az általunk forgalmazott és beépített alkatrészek kiváló minőségűek és megbízhatóak. Mindezek által hosszú távon hozzá tudjunk járulni partnereink biztonságához és a lehető legmagasabb hatásfokú működéséhez.