Blog


 Mi következik ebből – a mi szűkebb szakmánk szemszögéből? Az, hogy most még fontosabb, mint valaha a minőségi technológiába befektetnie! Ha minden kötél szakad, legalább a technológia legyen tökéletesen rendben, esetleg munkaerőt is váltson ki. Reméljük, hogy sohasem kell majd arra hivatkozva visszautasítani egy felkérést, értékes megrendelést, hogy: erre most sajnos nincs kapacitásunk. Kár lenne!


Szállítószalag gyártás és -karbantartás – elváráson felüli minőségi szinten!


A bőséges csere az, amikor az ügyfél nem csupán teljes körű problémamegoldást, udvarias és gyors kiszolgálást kap a pénzéért, hanem még többet is az elvártnál. Erre a gondolatra, vállalatfilozófiánk tartópillérére utal cégünk, a Förderband-GT szlogenje, miszerint az igényes ügyfelek partnerei vagyunk.



 

 Számunkra ez az jelenti, hogy minőségi munkát végzünk, nem bújunk ki a felelősség alól, mert garanciát vállalunk a munkánkra. Ha meghibásodás történik, akkor mindenekelőtt mentünk és segítünk, mert tapasztalatból tudjuk, hogy bármely vállalat morálja és profitja számára egyaránt az a legkárosabb, ha a javítgatásra, hibaelhárításra megy el a munkaidő, és nem zajlik a hasznot hozó munka.


Szakmai tanácsadásunkban többek között azért is megbízhat, mert évtizedek gyakorlati bölcsességére épül. Mivel a hosszú távú együttműködés az, amit kölcsönösen előnyösnek és ezért fenntarthatónak tekintünk, mi soha nem törekszünk arra, hogy többet értékesítsünk a megrendelőnk számára, mint amire valóban szüksége van.


Ugyanakkor leplezetlenül felhívjuk a partnerünk figyelmét arra, hogy a költségesebb, komplex technológiai beruházás esetében ne csupán a jelenlegi állapotot és a pillanatnyi igényeket vegye figyelembe, hanem a már középtávon mutatkozó fejlődési lehetőségeket is.


Ha a szállítószalag gyártás területére gondolunk, akkor érdemes eleve fejlődésben, fejlesztésben és felívelő statisztikákban gondolkodni, mert ez az a cél, amit a megoldásaink a legjobban tudnak szolgálni.


Úgy érzi, közel áll Önhöz ez a hosszú távú sikerre törekvő szemlélet, és alapvető elvárása a profizmus? Forduljon elérhetőségeink bármelyikén hozzánk, a szállítószalag gyártás hazai szakértőihez!